Woonevent Lansingerland
De meest complete woonbeurs voor iedereen!

 Blijf op de hoogte van het

Woonevent Lansingerland

via de sociale media!

 

         

Over het woonevent

Wat biedt het Woonevent Lansingerland?

Bij het Woonevent Lansingerland vindt u een diversiteit aan makelaars, architecten en projectontwikkelaars die u op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen binnen de (regionale) woningmarkt. Zij tonen u lopende en nog komende nieuwbouwprojecten. Gericht advies over ontwerp, duurzaamheid, verbouwen of vergunningen, de deskundigen staan voor u klaar! Ook uw vragen over financieringen of garanties worden tijdens deze woonbeurs direct beantwoord door de aanwezige financiële experts.

Binnenshuis

Specialisten op het gebied van inrichting en interieur en kleuren en accessoires zijn ruimschoots aanwezig. Zo kunt u een kijkje in de keuken nemen, ideeën opdoen voor een volledig nieuw interieur, u laten verwarmen door de nieuwste kachels en haarden of worden opgefrist door de verrassende mogelijkheden op sanitair gebied.

Buitenshuis

De buitenruimte is vast onderdeel van het Woonevent Lansingerland.  Van tuinontwerp, de aanleg en het onderhoud tot het plaatsen van een overkapping of serre op maat gemaakt. Laat uw tuinwensen prikkelen tijdens uw bezoek aan het Woonevent Lansingerland.

En wilt u ook verkopen?

Ook dan bent u zeker bij het Woonevent Lansingerland aan het juiste adres. De woningspecialisten voorzien u graag van verkoopadviezen en praten u bij over de in de markt geldende taxatiewaarden. De interieur- en verkoopstylisten geven u graag wat tips om uw huis er aantrekkelijk voor toekomstige kopers uit te laten zien.

Kijk hier voor het complete overzicht van alle deelnemende bedrijven.

Bewaren