Woonevent Lansingerland
De meest complete woonbeurs voor iedereen!

 Blijf op de hoogte van het

Woonevent Lansingerland

via de sociale media!

 

         

Home

Dé Woonbeurs voor iedereen

Het Woonevent Lansingerland is een breed georiënteerde woonbeurs in de regio Bergschenhoek, Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs, dat voor de vijfde de maal plaatsvindt in de gemeente Lansingerland. Met circa 30 professionals op woongebied én op een toplocatie is het Woonevent Lansingerland een attractieve en complete woonbeurs met meer dan voldoende inhoud!

Specialisten op woongebied

Iedere exposant is een specialist op woongebied. Hierdoor biedt het Woonevent Lansingerland voor ieder wat wils. Van ontwerp en (ver)bouwen, kopen of verkopen, interieur en leefstijl tot tuinarchitectuur en financiering, alles is tijdens het woonevent onder één dak te vinden.

Centraal

Centraal gelegen binnen de Gemeente Lansingerland vindt u de locatie voor deze woonbeurs; Wooning keukens en badkamers (Praxis) gelegen aan de Leeuwenhoekweg 2 te Bergschenhoek. 

U bent van harte welkom op vrijdag 6 april van 19:00 tot 21:00 uur en zaterdag 7 april 2018 van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Kinderactiviteiten (zaterdag), de entree en het parkeren zijn gratis!


Indien u interesse heeft om als exposant deel te nemen aan het Woonevent Lansingerland 2019 raden wij u aan dit kenbaar te maken door een mail te sturen naar: 

info@wooneventlansingerland.nl